Η άλλη μεγάλη αλήθεια για την επένδυση Παππά στην Τριφυλία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η άλλη μεγάλη αλήθεια για την επένδυση Παππά στην Τριφυλία

Τριφυλία: περίεργη πλειοψηφία…(19) κατά επένδυσης, ενω 12 αρνήθηκαν να ψηφίσουν. Τα …πάντα όλα(και όλοι), στις εντολές Αχιλλέα! Δώδεκα Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο Δήμο Τριφυλίας, …αρνήθηκαν να ψηφίσουν “ΟΧΙ” στην επένδυση του εφοπλιστή Παππά, στην περιοχή Ελαία και προτίμησαν την αποχή και το λευκό(2)! Αντίθετα μόνο δεκαεννέα (19) ψήφισαν το “επιβαλλόμενο” …όχι στη συγκεκριμένη επένδυση!
Η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε… γνωστή, ως ….ομοφωνία(!) κατά της επένδυσης Παππά και μόνο μια τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας αναφέρει τα πραγματικά νούμερα των ψήφων στην πρώτη σελίδα. Με λίγα λόγια η ισχυρή μειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων (19 έναντι 12), αρνήθηκαν να συνταχθούν με τις απαιτήσεις ανταγωνιστικών συμφερόντων επενδυτών, στην επένδυση Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης (περίπου 380 στρ.) και προτίθεται να κατασκευάσει μονοκατοικίες σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τους ισχύοντες πολεοδομικούς νόμους. Όμως στην ίδια περιοχή (δυτική Μεσσηνία) πρόκειται να κατασκευάσει μονοκατοικίες και ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος σε τεράστιες εκτάσεις που έχει στην κατοχή του. Μάλιστα οι εκτάσεις αυτές έχουν ενταχθεί στην λεγόμενη, Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ), αλλά αντί των αναμενόμενων ξενοδοχειακών μονάδων (με θέσεις εργασίας κ.λ.π), πρόκειται να κατασκευαστούν παραθεριστικές κατοικίες. Απ´ ότι φημολογείται τις επιθυμίες του Αχιλλέα, υλοποιούν κάποιοι Δήμαρχοι και πολιτικοί, ενώ πολλά ακούγονται για…πολλούς! Επίσης έχει γίνει θέμα συζήτησης, στη Μεσσηνία, πως πίσω από την χάραξη των νέων δρόμων, καθώς και την απόρριψη μεγάλων επενδύσεων (εκτός των φωτοβολταϊκών), είναι οι “επιθυμίες” του Αχιλλέα. Για παράδειγμα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός, πως ο αναμενόμενος δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος “κατεβαίνει” στην Παραλία σε όλο το μήκος του, καταστρέφοντας μελλοντικές τουριστικές επενδύσεις, ενώ η “συνέχεια” του δρόμου αυτού από τον Ριζόμυλο στην Κορώνη, “ανεβαίνει” στο βουνό, …απελευθερώνοντας την πρόσβαση στη θάλασσα, την έκταση των 12.500 στρεμμάτων ιδιοκτησίας Κωνσταντακόπουλου κατά μήκος όλης της διαδρομής. Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια για το πια θέση θα κρατήσουν, οι βουλευτές, τα κόμματα (πολλές φορές έχουν διαφορετική θέση οι τοπικοί παράγοντες από αυτή των κομμάτων τους) και κυρίως η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here