Βλέπει φως ο Κώστας Τζαβάρας για ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Βλέπει φως ο Κώστας Τζαβάρας για ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού

ΣΕ συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο, που θα μεταδοθεί αύριο μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Best, στις 7 μ.μ. περίπου, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, καταγόμενος από την Ηλεία, δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει ο ίδιος την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού. Νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει άδικες και άνισες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για την Δυτική Πελοπόννησο, με το σταμάτημα της Ολυμπίας Οδού στην Πάτρα. Όπως τόνισε, η μη ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού καθιστά τόπους λιγότερους ελκυστικούς σε επίσκεψη την Ηλεία και την Δυτική Μεσσηνία. Σημείωσε ότι ένας επιχειρηματίας που θα θελήσει να κάνει μια επένδυση, θα προτιμήσει έναν τόπο που έχει σύνδεση οδική, αεροπορική και θαλάσσια. Όταν ένα επισκέπτης θέλει από το αεροδρόμιο της Αθήνας πάνω από 3- 3,5 ώρες για να φθάσει, στην Ολυμπία, το Κατάκολο, στην Ολυμπία ή την Κυπαρισσία, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό, αν η Ολυμπία Οδός σταματήσει στην Πάτρα, θα είναι καίριο πλήγμα για τις υπόλοιπες περιοχές. Δεν είναι δυνατόν, είπε, η Ολυμπία Οδός να σταματά στην Πάτρα και να μην φθάνει στην Ολυμπία, από την οποία πήρε και το όνομά της.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
Αναφερόμενος στην κυβερνητική βούληση να προχωρήσει δρόμος και πέρα από την Πάτρα, είπε ότι επιδιώκει μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το θέμα αυτό. Όπως τόνισε, ο πρωθυπουργός είναι από τους λίγους πολιτικούς που αγαπά την πατρίδα και ό,τι έχει αποφασίσει θα το κάνει. Είναι αδύνατο ο Αντώνης Σαμαράς να μην έχει βαθιά μέσα του την απόφαση να ολοκληρωθεί η Ολυμπία οδός. «Πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που ο ίδιος θα κάνει την αναγγελία που πρέπει», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here