Συναντήσεις στη Μεσσηνία για τα 200 χρόνια της Επανάστασης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Συναντήσεις στη Μεσσηνία για τα 200 χρόνια της Επανάστασης

Η πορεία των ήδη υλοποιούμενων έργων πολιτισμού στην Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς και η επικείμενη ένταξη νέων στο ΕΣΠΑ -με ειδική αναφορά στα μνημεία τα συνδεδεμένα με το 1821 και στις σχετικές με τα 200χρονα από την Επανάσταση δράσεις της επόμενης χρονιάς-, εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 30 Ιουνίου στην Καλαμάτα, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας. Η σύσκεψη συγκλήθηκε με αφορμή την επίσκεψη χθες στη Μεσσηνία της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Παιδείας Αθηνάς Κόρκα, της εντεταλμένης συμβούλου διοργάνωσης των εκδηλώσεων του 2021 Μαργαρίτας Σπυριδάκου και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη. 
 Στην εν λόγω σύσκεψη μετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλης Καπέλιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Σαρδέλης, καθώς και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Ευαγγελία Μηλίτση. Οι Α. Κόρκα, Χ. Βυτινιώτης και Μ. Σπυριδάκου, κατά την παρουσία τους χθες στην Π.Ε. Μεσσηνία πραγματοποίησαν συναντήσεις και επισκέψεις σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος. Ειδικότερα επισκέφθηκαν, το Mουσείο Αρχαίας Μεσσήνης όπου συνομίλησαν με τον αντιδήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Δαβίλα, την Πύλο όπου είχαν ευρεία σύσκεψη με τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Τάκη Καρβέλα και τους εκπρόσωπους του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here