ΟΙ πίνακες μοριοδότησης για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΟΙ πίνακες μοριοδότησης για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Παρασκευή  24 Ιουλίου 2020,  αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου  Καλαμάτας  οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2020-2021 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/23.07.2020 απόφαση της ειδικής επιτροπής επιλογής.
Προς διευκόλυνση των γονέων τα αποτελέσματα της μοριοδότησης με τους σχετικούς  πίνακες  έχουν αναρτηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους: Για το Προνηπιακό Τμήμα ΕΔΩ και για το Βρεφικό Τμήμα ΕΔΩ.
Στους γονείς δίνεται η δυνατότητα  ένστασης  στα αποτελέσματα των παραπάνω  πινάκων  μέσα σε χρονικό διάστημα  (3) εργασίμων ημερών από  27-7-20 έως 29-07-20. Οι οριστικοί πίνακες  των εγγραφών βρεφών – νηπίων θα ανακοινωθούν μετά από την ανακοίνωση  των αποτελεσμάτων και τη χορήγηση voucher μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της  ΕΕΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here