Νίκας στο 7ο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Νίκας στο 7ο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού

“Η χώρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα εποχή που έρχεται, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα στους τομείς της οικονομίας”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην παρέμβασή του κατά το 7ο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού που πραγματοποιήθηκε -μέσω τηλεδιάσκεψης.
“Είναι χωρίς νόημα να επιδιώκουμε την αναβίωση της προ κορονοϊού κατάστασης, δεν γυρίζουμε στο χθες” τόνισε, ειδικότερα, ο περιφερειάρχης παρατηρώντας ότι “δεν έχει νόημα, στην εποχή του κορονοϊού, να επικαλούμαστε τον τουρισμό του 2019 και του 2018, καθώς δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον”.
Οπως επισήμανε ο Π. Νίκας, συγκεκριμένα, “πρέπει να προετοιμαστούμε για μια άλλη κατάσταση, για έναν άλλου είδους τουρισμό, πολύ διαφορετικό από τον μαζικό και ‘βιομηχανικό’ τουρισμό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η χώρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα εποχή που έρχεται, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα στους τομείς της οικονομίας” υπογράμμισε ο περιφερειάρχης, για να σημειώσει στη συνέχεια:
“Θα πρέπει, επομένως, να επιδιώξουμε να προσελκύσουμε τουρισμό που θα έχει σχέση με τον σεβασμό στο περιβάλλον, με τον ντόπιο πολιτισμό και την ειδική πληροφόρηση για τον κάθε τόπο. Να κάνουμε δηλαδή όλα αυτά που δεν έχουμε σήμερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here