Νίκας στην ΕΝΠΕ: “Με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην εποχή μετά τον κορωνοϊό” - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Νίκας στην ΕΝΠΕ: “Με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην εποχή μετά τον κορωνοϊό”

Μετά τον κορονοϊό έρχεται μια νέα εποχή, την οποία πρέπει να μελετήσουμε και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα”.
Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε παρέμβασή του κατά την εκδήλωση με θέμα “Υγεία και Ασφάλεια, Τουρισμός και Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα” που διοργάνωσε η ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας), σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Αθήνα.
Ο περιφερειάρχης -ο οποίος χθες Τρίτη μετείχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ και σήμερα στην πιο πάνω, διαδικτυακή, εκδήλωση της Ενωσης-, εξέφρασε την εκτίμηση ότι “είναι χωρίς αποτέλεσμα ο αγώνας να γυρίσουμε στην πραγματικότητα των προηγούμενων χρόνων” και πρόσθεσε:
“Οσον αφορά τον τουρισμό δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει επιστροφή και μετά τον κορονοϊό έρχεται μια νέα εποχή, την οποία πρέπει να μελετήσουμε και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο, ως εκ τούτου πρέπει όλα να τα δούμε από την αρχή”.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
Παράλληλα, ο Π. Νίκας εξέφρασε προβληματισμό για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, καθώς και την διαφωνία του σε ενδεχόμενη διαχείριση του εν λόγω αντικειμένου από τους δήμους:
“Η μεταφορά των μαθητών έχει προβλήματα. Δεν συμφωνώ να την διαχειρίζονται οι δήμοι καθώς -με τη μείωση των παιδιών- οι μαθητές μπορούν να διατρέχουν δύο και τρεις δήμους προκειμένου να φθάσουν σε ένα τεχνικό σχολείο” σημείωσε ο περιφερειάρχης, για να καταλήξει στηρίζοντας το καθεστώς που ισχύει σήμερα:
“Με την πολιτική αυτή ενισχύονται και τα ΚΤΕΛ και τα ταξί, καθώς αποτελεί βασικό έσοδο για τους εν λόγω επαγγελματίες. Ιδιαίτερα για τα ΚΤΕΛ που αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, ενδεχόμενη κατάργηση της μεταφοράς των μαθητών θα τα υποχρεώσει να κατεβάσουν ρολά” επισήμανε ο Π. Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here