Άδεια ξενοδοχεία και γεμάτες γκαρσονιέρες… - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Άδεια ξενοδοχεία και γεμάτες γκαρσονιέρες…

Σαββατοκύριακο ,η πόλη γεμάτη από επισκέπτες, τα ξενοδοχεία άδεια! Κορονοϊοι, λοιμωξιολόγοι, γιατροί και άλλοι φαρισαίοι, όλοι εναντίον της μάζωξης! ολοι εναντίον του μαζικού τουρισμού, εναντίον των ξενοδοχείων..
Χαράς ευαγγέλια για τα κατώγια που έγιναν γκαρσονιέρες και ενοικιάζονται με την ημέρα.. Και η ψευδαίσθηση του ανθρώπου, ότι εκεί δεν θα κολλήσει ιό ενώ στο ξενοδοχείο τον περιμένουν οι ορδές του Ταμερλάνου..
Πού ήμασταν και που βρεθήκαμε κανένας δεν μπορεί να καταλάβει.. Στήθηκε για δεκαετίες ολόκληρες μία μεγάλη τουριστική βιομηχανία, και τώρα την γκρεμίζουμε και στέλνουμε τον κόσμο στις σπηλιές , στα σταφιδόσπιτα και στις ξελοντζες που λένε εδώ στη Μεσσηνία..
Όμως εάν η επιστήμη λέει ότι η ζωή στο ξενοδοχείο είναι επικίνδυνη ,μαζί με τις έρευνες για εμβόλια και φάρμακα για τον ιό, να βρει και μία νέα μορφή επιβίωσης για όλους εμάς που δουλεύουμε χρόνια στα ξενοδοχεία, και στα κάθε λογής παρεπόμενα .
Μία δουλειά για εμάς, μία διέξοδο για τους επιχειρηματίες που έδωσαν τα χρήματά τους, και μία άλλη διέξοδο για δεκάδες εκατοντάδες επαγγέλματα που ακολουθούν ένα ξενοδοχείο! Ας απαντήσει πρώτιστα η οποία κυβέρνηση . Άδεια ξενοδοχεία και γεμάτες γκαρσονιέρες από τουρίστες;; Και εργαζόμενοι σε απόγνωση ,χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτι να μείνουν;
Η αρπαχτή και η άρπα κόλα είναι για κανένα εξάμηνο ,κανένα χρόνο, μετά έρχονται τα απόνερα από τα κύματα, και το τσουνάμι της ανακατωσούρας, όταν αφήνεις ανεξέλεγκτο και τραυματισμένο τον κύριο προμηθευτή χρημάτων της χώρας σου.. Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας
Θόδωρος Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here