Ψηφίστηκε η διάταξη για τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ψηφίστηκε η διάταξη για τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την ευνοϊκή διάταξη.

Με καθυστέρηση τουλάχιστον 20 ημερών ψηφίστηκε τελικά αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τη σχετική διάταξη με τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας που περιμένουν εδώ και τόσο καιρό ιδιώτες καταναλωτές αλλά και εταιρείες χρονομίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων.
Μάλιστα πάρα πολλές εταιρείες ενοικιάσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιά ή άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς είχαν εκφράσει ανοικτά την δυσαρέσκειά τους για τη μη έγκαιρη ενεργοποίηση της σχετικής διάταξης καθώς πλησίασε ο καιρός όπου θα επαναλειτουργήσουν τα ξενοδοχεία και σχεδόν καμία εταιρεία ενπικιάσεων αυτοκινήτων δεν είχε πραγματοποιήσει άρση ακινησίας στους στόλους των οχημάτων της περιμένοντας την ευνοϊκή διάταξη.
Ωστόσο η ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά και της σχετικής διάταξης παρά το γεγονός ότι ψηφίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου θα ισχύσει όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μετά την δημοσίευση του νομοσχεδίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης γεγονός που σημαίνει περαιτέρω καθυστερήσεις στην ενεργοποίηση των μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας καθώς θα πρέπει κατόπιν να ενημερωθούν και οι κατά τόπους Εφορίες!
Πάντως κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους καθυστέρησης της ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου το οποίο είναι πολύ πιο ευνοϊκό φέτος σε σχέση με τα προηγούμενη έτη.
Ειδικότερα για πρώτη φορά όσοι πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας θα πληρώσουν κυριολεκτικά Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα καθώς δεν υπάρχει η επιβάρυνση του 1/12 ή των 2/12 επί των ετήσιων Τελώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here