O Καπέλιος μετά το πόρισμα “φωτιά” για το Μάτι - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

O Καπέλιος μετά το πόρισμα “φωτιά” για το Μάτι

Στη Δικαιοσύνη θα στραφεί ο Μεσσήνιος πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Καπέλιος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο πόρισμα “φωτιά”
και τα όσα… απίθανα σημειώνονται σε αυτό, για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά ως… παράδειγμα, αφού όταν ξέσπασε εκείνη η φωτιά, είχε αποστρατευτεί.
Σε κάποιο σημείο λοιπόν, ο αξιωματικός που ενεργεί την προανάκριση, φέρεται να είχε συνομιλία με τον πρώην Αρχηγό Ματθαιόπουλο, ο οποίος, όπως αυτή παρουσιάζεται, του είπε “τι θα πάθει” αν δεν κάνει αυτό που του ζήτησε…
“Έχεις 15 χρόνια, 20 για να πάρεις σύνταξη. Θα έρθει το χαρτάκι από πάνω χωρίς να το θέλω εγώ για τη Σάμο, και στην πρώτη φωτιά μην του σηκώνεις τίποτα”, φέρεται να λέει ο κ. Ματθαιόπουλος στον κ. Λιότσιο.
Εκεί, είναι που του δίνει και… παραδείγματα για το τι πρακτικές έχουν ακολουθηθεί στο παρελθόν. “Έτσι γίνονται τα παιχνίδια. Έτσι έγιναν πέρυσι τα παιχνίδια με τον Καπελιό (πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής) και τον Βασιλειάδη (πρώην υπαρχηγό Επιχειρήσεων). Για να καθαρίσει ο Καπελιός τον Βασιλειάδη, τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια. Τόσοι είναι οι φάκελοι στους εισαγγελείς του Γυθείου και του Πειραιά. Έτσι παίζεται το παιχνίδι”, αναφέρεται στον φερόμενο διάλογο, με τον Βασίλη Καπέλιο να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, μιλώντας στην τηλεόραση Best.
“Όλα αυτά είναι ψευδή και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Έκανα μια αξιοπρεπή καριέρα την οποία κανείς δεν μπορεί να τη σπιλώσει”, δήλωσε μεταξύ άλλων παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία, ο πρώην Αρχηγός, Βασίλης Καπέλιος, ο οποίος έκανε λόγο για σκοπιμότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here