Νέα μέτρα για Κόρινθο, Νεμέα, δήμο Άργους-Μυκηνών και για Ηλεία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Νέα μέτρα για Κόρινθο, Νεμέα, δήμο Άργους-Μυκηνών και για Ηλεία

 Στις περιοχές που μπαίνουν σε πιο αυστηρό καθεστώς επιδημιολογικής επιτήρησης του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μαζί το


υ η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγ
ητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, έδωσαν την εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας από την οπτική των λοιμωξιολόγων.

Λίγο πριν από την έναρξη της ενημέρωσης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.460 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 325 διασωληνωμένους. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι στο «βαθύ κόκκινο» εισέρχονται από αύριο ως την 1η Μαρτίου η Κάλυμνος και ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου. Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» Αχαΐα, Εύβοια, Μύκονος και Αττική.

Στο «κόκκινο» εντάσσονται η ΠΕ Κεφαλληνίας, ο Δήμος Θάσου, αλλά και όλη η ΠΕ Ηλείας, πλην της Ανδρίτσαινας, ο Δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και οι δήμοι Κορίνθου και Νεμέας. Επίσης, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και ο Δήμος Ζίτσας, της ΠΕ Ιωαννίνων. Δεν παρατείνονται τα απαγορευτικά στον Δήμο Θήρας, στον Δήμο Αγίου Νικολάου και στη Ζάκυνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here