Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Πιτσάκης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Πιτσάκης


 Νέο πρόεδρο ανέδειξε ΠΕΣΠ. Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), μέσω τηλεδιάσκεψης, με κεντρικό θέμα την ανάδειξη νέου προέδρου του θεσμικού οργάνου, μετά την λήξη της ετήσιας προεδρικής θητείας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη.

Νέος πρόεδρος του  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αναδείχθηκε, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής Προεδρίας,  με ομόφωνη απόφαση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ενώ στην θέση του Α΄ αντιποροέδρου εκλέγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Ειδικότερα, η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου όπως αυτή διαμορφώθηκε είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: κ. Παναγιώτης Πιτσάκης – Επιμελητήριο Κορινθίας

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος:  κ. Γιάννης Τρουπής – Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Ιωάννης Παναρίτης – Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο νέος πρόεδρος του ΠΕΣΠ κ. Πιτσάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την εκλογή του στην Προεδρεία του ΠΕΣΠ και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αλλά και την άριστη συνεργασία που είχε με Ιωάννη Παναρίτη κατά την διάρκεια της θητείας του. Ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι θα ενεργεί για τη διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here