Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Ε.Ε. της ΠΕΔ για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Ε.Ε. της ΠΕΔ για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Καταγράφηκαν 59 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Posted: 27 Feb 2021 08:54 AM PST

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.630.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 27 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1.630, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 189.831 (ημερήσια μεταβολή +0,9%), εκ των οποίων 51,8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 52 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.550 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 379 (71,0% άνδρες). Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.338 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 346 (ημερήσια μεταβολή +28,15%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 285 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 29, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.468 θάνατοι. Το 95,7% είχε

υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη”.

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 59 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 4.301.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 16, στην Π.Ε. Αρκαδίας 3, στην Π.Ε. Κορινθίας 29, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 8.

Καταγράφηκαν 86 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Posted: 26 Feb 2021 12:30 PM PST

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.790.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 26 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1.790, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 188.201 (ημερήσια μεταβολή +1,0%), εκ των οποίων 51,8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 62 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.462 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 371 (71,4% άνδρες). Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.326 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 270 (ημερήσια μεταβολή -7,53%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 273 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 29, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.439 θάνατοι. Το 95,7% είχε

υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη”.

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 86 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 4.242.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 32, στην Π.Ε. Αρκαδίας 12, στην Π.Ε. Κορινθίας 31, στην Π.Ε. Λακωνίας 2 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 9.

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 110 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 15, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 18, Παναρκαδικό Τρίπολης 30, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 26 (5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 8 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 13 (2 σε ΜΕΘ).

Στο “κόκκινο” λόγω της covid-19 η Π.Ε. Κορινθίας από αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Posted: 26 Feb 2021 12:28 PM PST

Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσεται και η Π.Ε. Κορινθίας από αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί, μέχρι και την ίδια ώρα της Δευτέρας 8 Μαρτίου, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο επίπεδο, πολύ αυξημένου κινδύνου, βρίσκεται ήδη από χθες Πέμπτη 25 του μήνα, η Π.Ε. Αρκαδίας, ενώ την ίδια ημέρα εντάχθηκε σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου και ο Δήμος Ναυπλιέων στην Π.Ε. Αργολίδας.

Σύσκεψη υπό τον Ν. Χαρδαλιά για τον κορονοϊό, με συμμετοχή υπουργών και του συνόλου των περιφερειαρχών

Posted: 26 Feb 2021 12:27 PM PST

Το θέμα της πανδημίας του νέου κορονοϊού και η κατάσταση που διαμορφώνεται στην πατρίδα μας αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας τηλεδιάσκεψης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας -και οι ομόλογοί του από την υπόλοιπη χώρα- είχε σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Στην εν λόγω σύσκεψη ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε λεπτομερώς για την επιδημιολογική εικόνα κάθε μίας από τις 13 Περιφέρειες και όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, η εικόνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τις τελευταίες ημέρες είναι ανησυχητική, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των νοσηλευομένων με covid-19.

Σκοπός της σύσκεψης, όπως σημειώνεται και στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας- ήταν “η σε βάθος ενημέρωση των περιφερειαρχών για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τη διασπορά του κορονοϊού και ο καλύτερος συντονισμός όλων των υπό την εποπτεία τους φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας”.

Από την πλευρά των περιφερειαρχών, ομόθυμα τονίστηκε ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, σε κάθε επίπεδο, για να στηριχθεί η εθνική προσπάθεια προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση, λίγο πριν το διαφαινόμενο τέλος της πανδημίας.

Στη σημερινή σύσκεψη -η οποία συμφωνήθηκε να επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή, για την αμφίδρομη ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των δράσεων τους-, μετείχαν επίσης ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.


Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Ε.Ε. της ΠΕΔ για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Posted: 26 Feb 2021 12:26 PM PST

Συνάντηση μιας ώρας, με αντικείμενο την επιδίωξη συνεννόησης για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. – Αναπτυξιακή είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, από την πλευρά της περιφερειακής Αρχής μετείχαν, εκτός του περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά -όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει- θεωρεί ότι “δεν υπάρχει ευθύνη για τους εκπροσώπους της ΠΕΔ στο Δ.Σ. της ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν εγερθεί από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την έκθεση των ορκωτών λογιστών”.

Από την πλευρά της ΠΕΔ συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Δημήτρης Καμπόσος Δημήτριος δήμαρχος Αργους – Μυκηνών, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βασιλόπουλος δήμαρχος Καλαμάτας, ο γραμματέας Στάθης Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας και τα μέλη Βαγγέλης Βαλιώτης δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και Δημήτρης Βόσνος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης.

Στην σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε, επίσης, να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση και την σχέση μεταξύ των δύο βαθμών της.

Μείον 10 σύμβουλοι στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του νέου νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Posted: 26 Feb 2021 12:25 PM PST

Μειωμένο κατά 10 μέλη προβλέπεται να είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που θα αναδειχθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτό, μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας) με την πολιτική ηγεσία του πιο πάνω υπουργείου -τον υπουργό Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα.

Στην τηλεδιάσκεψη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι υπόλοιποι ομόλογοί του, μετέφεραν τις απόψεις τους για τις προωθούμενες από το υπουργείο Εσωτερικών αλλαγές με στόχο την αναμόρφωση του τοπίου των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράστηκαν δε ομόθυμα υπέρ των προτεινόμενων αλλαγών και υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής.

Ειδικά όσον αφορά τη μεταβολή στις εκλόγιμες θέσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -με βάση τον πληθυσμό που καταγράφηκε στην τελευταία απογραφή-, αυτές προβλέπεται να είναι, στην Αργολίδα Αργολίδα 7 (από 9), στην Αρκαδία 6 (από 8), στην Κορινθία 10 (από 12), στη Λακωνία 6 (από 8) και στη Μεσσηνία 12 (από 14), με συνέπεια να προκύπτει ένα Περιφερειακό Συμβούλιο που θα αποτελείται από 41 μέλη, αντί των 51 που είναι σήμερα.

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η εκδήλωση στη Νέα Επίδαυρο, μεθαύριο Κυριακή, για την 199η επέτειο της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

Posted: 26 Feb 2021 12:23 PM PST

Στην εκδήλωση για την 199η επέτειο της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στην Επίδαυρο, η οποία θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στη Νέα Επίδαυρο, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα παρευρεθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην Α΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων, που συνήλθε στην Επίδαυρο από τις 20 Δεκεμβρίου 1821 έως τις 16 Ιανουαρίου 1822, γράφτηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Ελλάδος, ορίστηκε ο τρόπος της προσωρινής λειτουργίας του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους και ψηφίστηκε την 1η Ιανουαρίου 1822 το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας, το “Προσωρινόν Πολίτευμα της Ελλάδος”, έργο του Ιταλού Βιντσέντζο Γκαλλίνα (Vincenzo Gallina) σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο και τον Θεόδωρο Νέγρη.

Τηλεδιάσκεψη Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΕΛΓΟ “Δήμητρα” για τη δυνατότητα καλλιέργειας υποτροπικών φυτών

Posted: 26 Feb 2021 12:23 PM PST

Η δυνατότητα καλλιέργειας υποτροπικών φυτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσε αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που έγινε σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και στην οποία μετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω διάσκεψης, με στελέχη του ΕΛΓΟ – “Δήμητρα” έγινε παρουσίαση των εν λόγω φυτών και του τρόπου καλλιέργειάς τους, με τον περιφερειάρχη να εκφράζει πρόθεση να αξιοποιηθεί από την πλευρά της Περιφέρειας η δυνατότητα αυτή, προς όφελος των αγροτών της περιοχής μας.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει προοπτική να αναπτυχθούν αγροκτήματα για τέτοιου είδους καλλιέργειες, προκειμένου -όπως είπε ο περιφερειάρχης, εξαίροντας την προσφορά του ΕΛΓΟ “Δήμητρα”- στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του πιο πάνω Οργανισμού, ενδεχομένως μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο, να γίνει η απαιτούμενη εκπαίδευση, αλλά και η δωρεάν διάθεση δενδρυλλίων στους αγρότες που θα ενδιαφερθούν.

Από την πλευρά του περιφερειάρχη, επίσης, εκφράστηκε η πρόθεση να υπάρξει σύντομα συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Παναγιώτη Χατζηνικολάου, για να εξεταστούν και άλλες παράμετροι συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για θέματα του πρωτογενή τομέα.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν, επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, οι διευθυντές ΔΑΟΚ Μεσσηνίας, Τριφυλίας και Λακωνίας, καθώς και ειδικοί συνεργάτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ από τον ΕΛΓΟ – “Δήμητρα” ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Χατζηνικολάου, η Αναστασία Τσαγκαράκου διευθύντρια Ερευνών στο ΙΕΛΥΑ/ΤΑΛΑΦ (Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου / Τμήμα Αμπέλου Λαχανοκομίας Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας) του ΕΛΓΟ – “Δήμητρα”, οι ερευνητές του ΙΕΛΥΑ/ΤΑΛΑΦ Τερέζα Τζατζάνη, Γιώργος Ψαράς και ο γεωπόνος Παναγιώτης Κάτσαρης, μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ – “Δήμητρα”.

Τηλεσύσκεψη Περιφέρειας Πελοποννήσου – Πανεπιστημίου Πατρών για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Posted: 26 Feb 2021 12:21 PM PST

Το κείμενο της διακήρυξης για την ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου οριστικοποιήθηκε σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και υπηρεσιακών και τεχνικών στελεχών της Περιφέρειας αφ’ ενός και του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα και στελεχών του εν λόγω ΑΕΙ αφ’ ετέρου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης έχει υπογραφεί, τον περασμένο Δεκέμβριο, προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την κατάθεση προτάσεων από το εν λόγω ΑΕΙ όσον αφορά προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας -με τον αρτιότερο τρόπο για το δημόσιο συμφέρον- για την ανάδειξη αναδόχου στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης, αυτοματοποίησης και συντήρησης του συστήματος οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εξοικονόμηση ενέργειας -ως σύμβαση ενεργειακής απόδοσης (ΣΕΑ)- με 12ετή διάρκεια.

Η διακήρυξη, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, θα προωθηθεί προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία δημοσιοποίησης του σχετικού διαγωνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here