Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

 


Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προωθεί η Περιφέρεια Πελοπονήσου όπως ο περιβαλλοντικός, ο καταδυτικός και ο αλιευτικός, ενώ επισήμανε και τη συλλογή ποιοτικών και άλλων στοιχείων μέσω του προγράμματος με τα infokiosk σε μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας και στις παρεμβάσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια στον Ισθμό για την αναβάθμιση του χώρου, αλλά και την περίφραξη της διώρυγας αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην 13η συνεδρίαση -μέσω τηλεδιάσκεψης- του περιφερειακού συμβουλίου τουρισμού, υπό τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης η προετοιμασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα θέματα τουρισμού και στην οποία μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, καθώς και το σύνολο των περιφερειαρχών και των αρμόδιων για τον Τουρισμό αντιπεριφερειαρχών ή εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων.

Ως εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα για την προστασία του περιβάλλοντος στην Περιφέρεια, ο Π. Νίκας ανέφερε ότι πλέον βρίσκεται σε φάση υλοποίησης η ΣΔΙΤ διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τέλος, ο περιφερειάρχης εκτίμησε ότι αυτή η από πολλές πλευρές δύσκολη περίοδος θα πρέπει να χρησιμεύσει για μια γενικότερη αναδιοργάνωση, παρατηρώντας ότι πλέον θα πρέπει να γίνεται λόγος για “ελληνική διατροφή” αντί για το ευρύτερο “μεσογειακή διατροφή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here