ΜΕΤΡΑ και προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών κατέθεσαν στον ΥπΕΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΤΡΑ και προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών κατέθεσαν στον ΥπΕΣ

 


Τα προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών αλλά και προτάσεις για την επίλυσή τους κατέθεσε στον ΥπΕΣ Μάκη Βορίδη η ΟΠΟΤΤΕ.

Στη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτρη Κοντό και την Πρόεδρο του συλλόγου τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Μ. Ναυροζίδου, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Κ. Μαραβέγια, που συνεχίζει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα στήριξης των μεγάλων οικογενειών, και αναγνώρισης τους σαν πολύτεκνες.

“Ο υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που θέσαμε, δηλώνοντας πως η κυβέρνηση  θεωρεί σημαντικό θέμα το δημογραφικό και τις δράσεις που χρειάζεται να αναληφθούν.

Δεσμεύτηκε πως σε σύντομο χρόνο θα μελετήσει και θα μας απαντήσει για τα θέματα που τέθηκαν και απαιτούν λύσεις  από το Υπουργείου του.

Τέτοια θέματα είναι:

– Η γενίκευση της εφαρμογής της ποσόστωσης στις προσλήψεις  για όλα τα Υπουργεία και φορείς του Δημοσίου

– Η βελτίωση του νόμου για τα Δημοτικά τέλη

– Η βελτίωση του νόμου που αφορά το χαρακτηρισμό του τρίτεκνου καθώς και την νομοθετική παρέμβαση ώστε να μην χάνουμε την τριτεκνική μας ιδιότητα όταν ενηλικιωθεί το 1ο μας παιδί.

Επειδή η δραματική Δημογραφική εξέλιξη στη χώρα μας, απαιτεί ΑΜΕΣΑ  ΜΕΤΡΑ  και ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τη στήριξη της οικογένειας. 

Οι χιλιάδες οικογένειες τριτέκνων σε όλη τη χώρα παραμένουμε  σε εγρήγορση . Η οικονομική κρίση και η διαχείριση της πανδημίας εξαντλεί την υπομονή μας !” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΟΠΟΤΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here